tiistai 1. maaliskuuta 2011

Sukkia ja tilkkuja

Kuukauden ensimmäinen tiistai ja Novitan miittikerta meni jälleen. Paikalla oli Minna, tanita sekä allekirjoittanut, mutta lisäksi luonamme käväisi vieraileva neulova miestähti. Itse en ehtinyt jutustella Metsossa kuin alle tunnin muiden kiireiden vuoksi, mutta ydinasiat nopeasta pyörähdyksestä olivat "Pellervo kutoo aina vaan sukkia", "Puro oikeasti kannattaa huovuttaa käsin ettei tosta pitkävartisesta tule lastenkokoa" sekä Isoäidinneliö -projekti. Miittiporukkamme puolesta Minna lupasi koota palaset ja lähettää ne eteenpäin, ja josko syksyllä tulisi lähdettyä Helsinkiin kasaamaan maailmanennätystä? :)

Briiffisti, Martat, Novita, ym. ovat antaneet speksit minkäkokoisia palasia kuuluu virkata ja minkäkokoisia peittoja palasista kuuluu tehdä, ja myöhemmin nämä lähetetään ensi- ja turvakoteihin. Varsinainen tilkkurekkakiertuehan meni jo.

Ostin pari kerää edullista(?) Villavaa (vai mitä se oli? nyt ovat kaikki ihan hukassa) á 1,50e (50g). Tikuttelen tässä hätäisesti niistä kasan lastensukkia lahjaksi useammalle lapselle kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti