keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Miittailua, purkamista ja kirja-alea

Tammikuun viimeisenä torstaina, 27. päivä, löysin itseni jälleen Duosta Lycaenan kanssa neulomasta. Päivä oli kovin mielenkiintoinen, erikoinen ja antoisa. Tykkään :) Lisäksi havaitsin että kutosen puikoilla tikuteltava akryylivillasukka on melko leppoisaa ja nopeaa puuhaa.

Eilinen Novitan miitti oli pakko missata keikkatyökomennuksen vuoksi. Mutta sen verran havaitsin että edelliskerralla Metsossa aloittamani wannabe-baktukseni menee purkuun. Tavoitteeni oli saada jämäkerät kulumaan huiviin mutta nyt kerät ovat loppuneet ja huivi ei ole vieläkään valmis. Olen kyllä ajatellut ostaa lisää ko. Puro Batikia mutta oikeita värejä ei (onneksi) ole löytynyt.

Olen katsellut ihastuneena uusia Novitan sateenkaariraitoja mutta olen malttanut itseni. Vielä. Mutta lankesin tosin tässä päivänä muutamana uusiin Puron väreihin. Ihan vaan pari kerää sitä sinisävyistä. Mut älkää kertoko kellekään! ;)

Tämän blogin nimi on Kirjoja ja käsitöitä joten tässä nyt edes yksi maininta kirjoista:
Karismakirjassa on vielä tämän viikon loppuun suuret alet, sillä ihana pikkukirjakauppa menee pariksi viikoksi remontin vuoksi kiinni. Tervemenoa kaikki! Sinne riennän itse loppuviikosta ahmimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti