perjantai 22. heinäkuuta 2011

Vain ne tarpeellisimmat käsityötarvikkeet

Pikaiset päivitykset...

Kaapelilapaset ovat hyvällä mallillaan; ensimmäisestä puuttuu enää peukalo. Purin kärkikavennukset pariin-kolmeen kertaan ennen kuin onnistui, mutta kyllä se siitä.. joskus.

Neulomissupervoimieni materiaalit lähte/ivät nyt muuton tieltä määrittelemättömäksi ajaksi isoihin laatikoihin varastokoppiin. Miten voidaan määritellä "vain ne tarpeellisimmat käsityötarvikkeet"? Ei mitenkään. Lopulta typistyksen, typistyksen ja vielä kerran typistyksen jälkeen päädyin ottamaan uuteen kotiin yhden semikokoisen laatikon sekä yhden pussukan. Jälkimmäisessä on suurimmaksi osaksi suoraan myyntipöydälle meneviä tai ainakin lähes valmiita päättelemättömiä töitä.
Mutta muutoinhan käsityötarvikkeita tuli yksi jätti-iso laatikko sekä kolme pientä. Siitäkin huolimatta, että heitin huolella suuren osan pienistä lankanyssyköistä suoraan roskiin.

Myös maailmanlopun päivämäärä tuli, mutta maailma tietenkin pelastui. Ihan ok kirja, suosittelen noin puoliväliin asti. Valtavan hienosti ja suurella taustatyöllä kirjassa oli kyllä yhdistelty mayojen luomiskertomusta, Raamattua, mystisiä pyramideja ym. Mutta vähän sama homma kuin Meteoriitissa, eli juoni on mielenkiintoinen ja jännä, kunnes jäätikön/meren/pyramidin alta löydetään alien/avaruusalus/meteoriitti.. niin ja sanoinko jo alien?

Eräs ikuisuusprojektini eli viimekesän villapaita TicoTicosta meni puolittain nyt varastoon (odottamaan purkamista), sininen hiha lähti purkuun ja siitä muotoutuu jonkinnäköinen pieni villapaita toivottavasti talveen mennessä. Tähän paitaan kaikki materiaalit sekä ohjeet löytyvät siitä aiemmin mainitusta semikokoisesta laatikosta.
Tämän tekemisen aloitin helppouden lisäksi myös siksi, että poikkeuksellisesti tähän kaikki materiaalit eli oikeankokoiset puikot sekä riittävä määrä oikeanlaista lankaa oli jo valmiiksi yli vuosi sitten ostettu (niitä hihoja varten)!

Ja lisää nyt ei ostella pitkään aikaan. Piste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti