torstai 4. maaliskuuta 2010

Työn iloa

Tänään oli vuoro keskustan neuletapaamisen. Porukkaa tuli ja meni edestakaisin ja unohdin kaikkien niiden nimet välittömästi jotka kuulin, suurimman osan nickejä en väenpaljouden vuoksi edes pystynyt kysymään. Seuraava miitti tällä porukalla on kahden viikon päästä, sinne siis suunnistan minäkin jälleen.

Aloitin päivätyön ja pelkäsin jo etukäteen että neulomisharrastus hiipuu samantien. Toisin kuitenkin kävi. Hiljaisessa ja rauhallisessa kahvilassa kassan takana on paljon aikaa neuloa. Tässä parin päivän aikana olen tehnyt jo TicoTico-paidan takakappaleen valmiiksi ja etukappale on hyvää vauhtia tulossa.



Aluksi vain alaresorin piti olla ruskea ja muun neuleen siniraitainen. Neuloin kuitenkin vahingossa resoria liian pitkälle joten totesin puserosta tulevan pääasiassa ruskea joustinpaita. Hihojenkin väriä olen mielessäni muutellut sinisestä keltaiseen ja takaisin siniseen, joista jälkimmäinen sinisvarastojen takia taitaa jäädä lopulliseksi hihojen väriksi. Keltaista yläosaan, kenties hihoihinkin, tai ainakin kaulukseen, jos kaulusta edes teen. Saa nähdä mitä tuosta lopullisesti tuleekaan. Elämme jännittäviä aikoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti